Helt slut

Känner mig helt tom och tung i kroppen,rev tapeter hela dagen igår och en stänkare på kvällen. Gubben börjar bli gammal.

2 tankar kring ”Helt slut

  1. God dag. varför river Du tapeter när du måste vara helt slut känslomässigt?
    Du har väl erbjudits någon bra samtalskontakt typkurator eller psykolog som kan hjälpa Dig i din situation och den bearbetningsfasen som det innebär att en livskärlek är så svårt sjuk. Om du inte har sådan kontakt så se för guds skull till att få det. Ta hand om Dig Roger.

    Kan Du inte berätta lite om vem Lena är, inte bara det att hon är sjuk. Utan vem hon var innan detta drabbade henne.? Alla har ju sin historia i livet.

    Tycker hon är alldeles för ung för att ha hamnat i denna förfärliga sjukdom. Har man verkligen gjort allt för att kolla så det inte är någon annan sjukdom eller vitaminbrister som gör henne så förvirrad? Är kortis en plats för en vuxen med demens verkligen? Jag trodde att man fick specialinsatser som ett multiteam. Det fick min släkting. MEn det var ju här i Växjö.

    Skickar styrkekram till er alla.

    Sandra

    1. Du är snäll du tack för omtanken, men jag behöver ha något att göra även om det kan vara svårt att hitta inspiration.Tapetsera kan väl vara nog så bra.Går hos en psykolog sen en tid tillbaka,det gör väl ingen skada i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *