Blev kvar

En natt till, dom tror tydligen att det kan bero på en av hennes mediciner. Jag är skeptisk.Ska prova med att ändra lite.

4 tankar kring ”Blev kvar

  1. Låter som det är jobbigt för er nu. När Lena blir psykotisk som Du nämner vad är det för saker som hon gör eftersom ni tror att hon är psykotisk?. Hoppas andra mediciner kan få henne att må bättre.

    Sandra

    1. Hej, Sabina dotter här. Ja nu är det jobbigt. Att jag misstänkte att hon va påväg in i en psykos va att hon betedde sig helt galet. Först blev hon arg o gormade o skrek, hon som annars har svårt att formulera sig fick till alla elakheter helt korrekt. Hon gick omkring o pratade högt o irriterat för sig själv, skrattade helt hysteriskt rätt in i väggarna och morrade och fräste mot bilar. Hon pratade om att ta livet av sig. När ambulans kom pratade hon om en svart klump som va i rummet o skulle ta henne, skällde även på arr pappa o andra va inne i tvn o inte kom fram till henne. Hon trodde oxå att vi drogad henne, jag o pappa Det va även ambulanspersonalens bedömning att hon hade ett psykosliknande tillstånd :/

      1. Herregud så jobbigt för Lena och er andra. Jobbar Sabina då som mammans vårdare? Kanske inte är så dumt egentligen om man har utbildning inom området. Men måste vara jätte sorgligt att behöva ta hand om sin mamma på det sättet. Men bättre vård rent känslomässigt får man nog inte av någon annan än sitt barn om det är en bra relation.

        Min faster hade oxå dessa problem och jätte mycket ångest som ingen medicin hjälpte så hon var tvungen att äta medicin som man får mot schizofreni tror jag. Men det var vanligt sa läkaren och hon mådde mycket bättre då. alla saker som hon såg försvann och hon sov bättre.

  2. Leena har blivit sämre på på slutet med både det ena och andra. Detta var på något sätt kulmen på en tids oroligheter. Vet inte riktigt vad som händer nu, men vi behöver nog annan och mer hjälp i vardagen. Får se hur det blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *